210 9885665

ecs.diaxeiristiki@gmail.com

Υπηρεσίες

01

Υπηρεσιες

Υπηρεσίες Διαχείρισης

Η E.C.S , αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματική συνέπεια τη διαχείριση της πολυκατοικίας σας και σας απαλλάσσει από οποιαδήποτε ταλαιπωρία που αφορά στους κοινόχρηστους χώρους.

Μια ομάδα Συμβούλων είναι έτοιμη να σας εξηγήσει όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η E.C.S , αλλά και τρόπους για καλύτερη διαχείριση.

Η E.C.S είναι σε θέση να σας προσφέρει με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο και τις φιλικότερες χρεώσεις τις παρακάτω υπηρεσίες, απαλλάσσοντας σας από ταλαιπωρία και περιττά έξοδα.

 • Μέριμνα και Πληρωμή των κοινόχρηστων λογαριασμών (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κ.λ.π.)
 • Πληρωμή συνεργείων (Καθαριότητα, Ανελκυστήρας κ.λ.π.)
 • Προγραμματισμός και υλοποίηση από έμπειρους συνεργάτες των περιοδικών εργασιών (Συντήρηση καυστήρα, Απολύμανση, Πυροσβεστήρες κ.λ.π. )
 • Έλεγχος της πολυκατοικίας για διάφορες φθορές και ανάγκες.
 • Σε περιπτώσεις εκτάκτων βλαβών, μέριμνα για την άμεση ειδοποίηση των αντίστοιχων συνεργείων, για την επισκευή των βλαβών καθώς και την πληρωμή των συνεργείων.
 • Διανομή των ειδοποιητηρίων.
 • Είσπραξη των κοινοχρήστων στην πολυκατοικία σε καθορισμένη ημέρα και ώρα.
 • Η ομάδα των συμβούλων μας είναι έτοιμη να σας εξηγήσει όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η E.C.S , αλλά και τρόπους για την καλύτερη διαχείριση. Κάθε περίπτωση μελετάται ξεχωριστά και προτείνονται λύσεις που θα καλύψουν κάθε ανάγκη του κτηρίου σας.

02

Υπηρεσιες

Ψηφιακή Οικονομική Διαχείριση

Με ένα κλικ στην οθόνη σας τα οικονομικά στοιχεία του διαμερίσματός σας και οι ψηφιακές υπηρεσίες.

03

Υπηρεσιες

Έκδοση Κοινοχρήστων

Το τμήμα μηχανογράφησης δημιούργησε ένα απλό αλλά παράλληλα πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα κοινοχρήστων που απαλλάσσει το διαχειριστή από κάθε πρόσθετη ενασχόληση, δίνοντας ταυτόχρονα σαφείς πληροφορίες στους ενοίκους σχετικά με τα κοινόχρηστα τους.

Το πρόγραμμα προσφέρει:

 • Δύο συγκεντρωτικές καταστάσεις
 • Ένα ειδοποιητήριο για κάθε διαμέρισμα
 • Δύο εξοφλητικές αποδείξεις, μια για τον ενοικιαστή και μια για τον ιδιοκτήτη. Κάθε απόδειξη περιλαμβάνει ανάλυση των ποσών και των χιλιοστών έτσι ώστε να γίνονται κατανοητά από όλους.

04

Υπηρεσιες

Δίκτυο Συνεργατών

H E.C.S  διαθέτει εξειδικευμένους συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων, με σκοπό την άμεση και άριστη αντιμετώπιση κάθε σας ανάγκης. Με τη σύγχρονη οργάνωση της, με εξειδικευμένο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, εξυπηρετεί με αμεσότητα και επαγγελματισμό, δίνοντας υπεύθυνες λύσεις σε όλα σας τα προβλήματα.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 

Η καλή λειτουργία του κτιρίου απαιτεί την γρήγορη και αποτελεσματική αποκατάσταση βλαβών και την ολοκληρωμένη συντήρηση των εγκαταστάσεων.

05

Υπηρεσιες

Πυροσβεστήρες

Στο ενδεχόμενο μιας πυρκαγιάς η διάσωση των ανθρώπινων ζωών αφενός και η ασφάλεια των κτιρίων αφετέρου, κρίνονται από την αμεσότητα λειτουργίας των πυροσβεστήρων. Εκ του νόμου επιβάλλεται η ύπαρξη των πυροσβεστήρων σε πολυκατοικίες και κτίρια.

Κανένας νόμος όμως δεν επιβάλει την άψογη λειτουργία τους. Αυτή καθορίζεται από την εκάστοτε εταιρία που αναλαμβάνει την αναγόμωση και την πώληση τους.

Η εταιρεία μας ανέκαθεν ευαισθητοποιημένη στον παράγοντα “ασφάλεια” παρέχει στους πελάτες της πυροσβεστήρες με τα υψηλότερα standards ποιότητας τόσο υλικών όσο και ασφάλειας. Το τμήμα πυρασφάλειας και οι συνεργάτες μας πραγματοποιούν την τοποθέτηση καινούργιων πυροσβεστήρων όλων των τύπων και μεγεθών για ορόφους κτιρίων, λεβητοστάσια και επαγγελματικούς χώρους. Επίσης, αναλαμβάνουμε τον ετήσιο έλεγχο και την αναγόμωση των πυροσβεστήρων.

Συνήθεις Τύποι Πυροσβεστήρων

 • Φορητοί πυροσβεστήρες ξηράς κόνεως 6 kg
 • Φορητοί πυροσβεστήρες ξηράς κόνεως 12 kg
 • Πυροσβεστήρες οροφής 12 kg (λεβητοστασίου)
 • Πυροσβεστήρες διοξειδίου άνθρακα

06

Υπηρεσιες

Απολυμάνσεις

H E.C.S, με επαγγελματίες εφαρμοστές απολυμάνσεων υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου επιστήμονα, αναλαμβάνει την απολύμανση οποιουδήποτε χώρου, με εγγυημένο αποτέλεσμα.

Καταπολεμούμε έντομα και τρωκτικά απαλλάσσοντάς σας από αυτά, με φάρμακα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, ακίνδυνα για τον άνθρωπο και άοσμα.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗ !

Η εμπειρία μας λέει ότι για πολλούς ο όρος απολύμανση δεν είναι ξεκάθαρος αφού με τον ίδια λέξη εννοούμε ουσιαστικά τρία πράγματα. Προσπαθώντας λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε τι περιλαμβάνει ο όρος απολύμανση, θα λέγαμε ότι χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες:

 • Την απεντόμωση, η οποία αφορά την δραστική καταπολέμηση εντόμων, όπως κατσαρίδες, κουνούπια, μύγες κ.ά.
 • Την μυοκτονία, η οποία καταπολεμά τα τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίοι).
 • Και την απολύμανση, η οποία καταπολεμά πάσης φύσεως μικρόβια.

07

Υπηρεσιες

Συντήρηση Κήπων

Αναλαμβάνουμε τη διαμόρφωση, τη συντήρηση και την περιποίηση του κήπου σας, φυτών και αρδευτικών συστημάτων καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Η οργάνωση και η παρακολούθηση των εργασιών γίνεται σε συστηματική βάση από έμπειρους του είδους, οι οποίοι έχουν και την ευθύνη πρόληψης και αντιμετώπισης οποιουδήποτε προβλήματος παρουσιαστεί.

08

Υπηρεσιες

Καθαριότητα

Η E.C.S Διαχειριστική αναλαμβάνει γενικούς καθαρισμούς επαγγελματικών και οικιακών χώρων σε τακτική ή έκτακτη βάση.

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε σχετική εργασία με συνέπεια, ταχύτητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό (μηχανήματα καθαρισμού) ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε άρτιο αποτέλεσμα σε ανταγωνιστικές τιμές.